Sponzoři

Reprocentrum D-holz Rawet KSMB

Ročník: 2008 | 2009 | 2010

Kdo jsme?

Od takovýchto akcí se očekávají velké společnosti, zámožné firmy či známé charitativní organizace, jenže my nejsme ani jedno z toho. Jsme jen náhodně poskládaná parta přátel a známých, která se rozhodla pomoci potřebným.

Organizátoři:

Marie Jahodová - 15let
Marie (Maru) - Jsem něco jako hlavní organizátorka (a mimo jiné i modelka). Ta co shání, řeší, domlouvá a kritizuje, co se dá. Jinak jsem studentkou prvního ročníku Gymnázia Brno, Vídeňská 47 a krom školy se věnuji kreslení, tanci a svým přátelům.

Tereza Musilová – 15 let
Tereza (Terka)

Barbora Baláková – 16 let
Barbora (Bára) - Jsem pomocná organizátorka řeším věci kolem designu. Navštěvuji kvintu A na Gymnáziu Blansko. Mimo školu mě baví malování, poutavé příběhy a potkávání nových lidí i příležitostí.

Libor Čermák – 17 let
Libor (Gob) - Nazdárek Já jsem prý něco jako technik, i když nevím, kde to holky vzaly. Mojí hlavní činností je rozesmívat modelky a předvádět oblečení. Jinak se věnuji hlavně tanci a nepohrdnu dobrou hudbou.

Martina Borková - 16 let
Martina ( Marťula ) - Na této akci zastupuji pozici fotografky. Většinu času mě uvidíte s úsměvem na tváři a s foťákem v ruce. Mohlo by se zdát, že studuji uměleckou školu, avšak chodím do prvního ročníku Střední školy informačních technologií a sociální péče v Brně. Mimo jiné se věnuji skautské činnosti a svým přátelům.

Samozřejmě nejsme na vše sami a záštitu nám tedy svědomitě dělá farnost svatého Martina Blansko aneb otec Jiří Kaňa a pomáhá nám též paní Pokorná a paní Slezáčková. Opomenout nesmím ani město Blansko, které nám ochotně poskytuje prostory a my tak máme místo, kde vše uskutečnit.

Moderátor:

Vít Šaroun

©2008-2009 www.prehlidka.bk.cz Vytvořil Vojtěch Jahoda