O nás


Maru a Marťa
Maru a Marťa
Terka
Terka
Ondra
Ondra
Terka
Terka
Marťa Ondra Maru
Marťa Ondra Maru
Ondra
Ondra

Marie Jahodová

Jsem něco jako hlavní organizátorka. Na mě připadne takové to pobíhání okolo, domlouvání schůzek, nahánění modelek a modelů, kritika všeho druhu a tak podobně. Ale přehlídka je především moji zábavou a velkou zkušeností. Mimo ni se věnuji koníčkům jako je kreslení, tančení a především mí přátelé a také škole. Tou je pro mě Gymnázium, Vídeňská 47, Brno kde snad letos zakončím druhý ročník.


Martina Borková

Stejně jako minulý rok, i letos jsem byla požádána o nafocení katalogu a s tímto úkolem mi pomohli i Libor Čermák a Tereza Musilová. Fotografka ale není mé hlavní povolání, jsem především studentkou na střední škole informačních technologií a sociální péče. Potkat mě můžete třeba na skautských akcích, neboť skauting je mým největším koníčkem.


Tereza Musilová

Jmenuji se Tereza Musilová a jsem autorkou této akce. Pomáhám Marušce zařizovat vše potřebné, sháním oblečení, které se bude předvádět... atd. Druhým rokem navštěvuji Gymnázium v Boskovicích. Ve volném čase se věnuji přehlídce, charitě, školním projektům, sportu, učení a samozřejmě svým přátelům. Jsem ráda, že výtěžkem z přehlídky jsme schopni pomoci těm, kteří to potřebují. Mimo jiné je pro mě přehlídka také obrovskou životní zkušeností.


Ondřej Dyčka

Mě si vybrali jako moderátora. Moje záliby jsou nepopsatelné, ale je mezi nimi i příležitostné bavení publika. Minulé ročníky jsem pomáhal s hudbou, takže letos snad na hudbu žádné stížnosti nebudou. Pilně studuji posledním rokem na elektro fakultě v Brně. Můžete mě v Blansku vidět ve skautském prostředí, na faře, na fotbale nebo v Římě, kde turistům rád ukazuju krásy věčného města (cestovní kancelář: Zabloudíme, víc uvidíme...)










Ročník: 2008 | 2009 | 2010 | 2011